Wat is Snelstart

Snelstart biedt factuur- en boekhoudprogramma’s voor ondernemers en administratiekantoren. Van een eenvoudig boekhoudprogramma voor een kleine administratie tot geavanceerde software voor maximaal inzicht en overzicht.
Offertes, facturen en pakbonnen print en mailt u gemakkelijk. SnelStart maakt administratieve software die slim, simpel en solide is.

Accountants

Met SnelStart werkt u eenvoudig samen met uw cliënten.

Als accountant vervult u een belangrijke adviserende rol in het leven van de ondernemer. Met het pakket Accountant en de online administratie van SnelStart werkt u gemakkelijk samen met uw cliënt. Uw cliënt geeft u eenvoudig online-toegang tot de administratie zodat uw kantoor op afstand mee kan kijken in de online administratie.

Met de SnelStart Accountant het pakket is exclusief voor accountants- en administratiekantoren, heeft u beschikking over alle SnelStart pakketten. Daarnaast krijgt u na het volgen van de training een persoonlijk SnelStart certificaat en wordt uw bedrijf, inclusief gecertificeerde, op de website van Snelstart vermeld. Voor vermelding op de website is het volgen van een training verplicht. Ook dient u minimaal één klant te hebben die met SnelStart werkt.