Shared hosting, ook wel webhosting genoemd, is de meest eenvoudige en meest gebruikte vorm van hosting. Het pakket omvat de registratie van uw domeinnaam, de hosting van uw website en e-mail faciliteiten.

Omdat meerdere klanten - op een veilige manier - gebruik maken van onze systemen, kunnen de kosten worden gedeeld. Daardoor zijn de tarieven voor shared hosting laag. BCSA partner BTHosting neemt u alle zorg uit handen, zodat u of uw webdesign bureau zich alleen hoeft te richten op de opmaak, onderhoud en werking van de website.

BCSA partner BTHosting shared hosting biedt onder andere

  • Website onder eigen domeinnaam (www.uwbedrijf.nl);
  • Uitgebreide e-mail voorzieningen onder eigen domeinnaam (medewerker@uwbedrijf.nl);
  • Uitgebreide ondersteuning voor database gedreven websites (MS SQL, MySQL, Access);
  • Mogelijkheid tot afschermen van delen van de website door middel van gebruikersnaam en wachtwoord;
  • Uitgebreide statistieken;
  • Control panel waarmee u uw eigen hosting en e-mail on-line kunt beheren;
  • Meerdere domeinen beheren onder één account. Dedicated hosting

Klanten die een eigen Windows of Linux server willen hebben, maar zich niet bezig willen houden met het technisch onderhoud ervan kiezen voor de vrijheid van een dedicated server.

Bij de keuze voor een dedicated server spelen vaak de snelheid en de prijs een belangrijke rol; BCSA partner BTHosting biedt altijd compleet uitgeruste Intel servers aan. De servers kunnen desgewenst worden ingericht met Windows Server of een Linux distributie

Mogelijkheden

Stel dat u uw eigen webdesign bureau heeft en uw klanten zelf wilt voorzien van hosting oplossingen, dan kunt u een dedicated server aanschaffen inclusief een Control Panel licentie. U heeft dan een schaalbaar platform voor u en uw klanten.