Het "veilig" opslaan van data op back-up tapes werd door vrijwel alle organisaties gedaan, of het daadwerkelijk mogelijk was om de opgeslagen data te herstellen was veelal nog maar de vraag.

Het maken van een goede en veilige back-up vraagt enorm veel discipline van een organisatie. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de meeste bedrijven keurig een back-up buiten het kantoor bewaren maar dat deze back-up niet (tijdig en volledig) is terug te zetten bij eventuele calamiteiten.

De voordelen van een online back-up ten opzichte van klassieke methodes zoals CD/DVD, tapedrive, USB stick of externe harddisk:

Dagelijks wordt er geheel automatisch een back-up gemaakt van uw gegevens zonder dat u hier omkijken naar heeft. U hoeft geen back-uptape te wisselen of deze mee naar huis te nemen.

Dagelijks ontvangt u of uw systeembeheerder een notificatie over de back-up. Hierin kan in één oogopslag worden gezien of de back-up is gelukt en hoeveel ruimte deze in beslag neemt.

Alle back-ups worden veilig en versleuteld opgeslagen in verschillende datacentra. De data zijn alleen leesbaar met uw eigen wachtwoord.

Het terugzetten van een online Back-ups gaat veelal zeer eenvoudig. Via de software of via onze website kunt u de bestanden terugzetten. Wanneer het om grote aantallen gaat kunt u dit ook onze technicus uit laten voeren wanneer dit via uw verbinding te veel tijd in beslag gaat nemen.

Vraag nu direct informatie aan.