BCSA biedt cloud-oplossingen met office 365 van Microsoft. Wij kunnen u helpen bij het implementeren tot het volledig beheren van diverse Office 365 producten. Zo kunt u kiezen voor alleen email tot pakketten incl. dataopslag, communicatie en Office software.

Exchange Online

Een onderdeel van het Office 365 abonnement is Exchange Online. Microsoft Exchange Online is bedoeld voor organisaties die de voordelen van cloud-based e-mail willen, zonder concessies te doen aan de mogelijkheden zoals ze die gewend zijn met een eigen, on-premise Exchange Server. Met Microsoft Exchange Online draait u uw eigen Exchange e-mailserver op de infrastructuur van Microsoft, zorgt Microsoft voor eventueel benodigde ondersteuning, onderhoud, de beschikbaarheid en de beveiliging van uw e-mailserver terwijl u de controle behoudt en tegelijk de flexibiliteit van cloud-based e-mail heeft.

Met Microsoft Exchange Online Plan 1 beschikken gebruikers over een postvak van 50 GB en kunnen gebruikers berichten tot maximaal 25 MB verzenden. Daarnaast kunnen gebruikers agenda's vergelijken om vergaderingen te plannen en hebben zij toegang tot allerlei samenwerkingsfuncties als gedeelde agenda's, groepen, de algemene adreslijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en delegeren. Voor toegang tot e-mail kunnen gebruikers gebruik maken van ondersteunde versies van de Outlook desktop cliënt of via een internetbrowser met Outlook Web App of elke telefoon waarmee e-mail kan worden ontvangen, waaronder Windows Phone, iPhone, Android en Blackberry.

Daarnaast kunt u met Microsoft Exchange Online Plan 1 oude berichten automatisch laten archiveren, gebruik maken van Apps voor Outlook (zowel in Outlook als Outlook Web App) en wordt elk postvak beveiligd door de eersteklas antimalware- en antispamfilters van Exchange Online Protection. Microsoft Exchange Online Plan 1 is een abonnementslicentie per gebruiker en geeft gedurende de looptijd recht op gebruik van de services.

Onedrive voor bedrijven

Microsoft OneDrive voor bedrijven is uw persoonlijke cloud storage voor het gemakkelijk en veilig opslaan van zakelijke bestanden, synchroniseren, delen met collega's of samen bewerken met Office Online.

  • OneDrive for Business Plan 1 biedt 1TB aan persoonlijke (zakelijke) cloud storage per gebruiker.
  • Synchroniseer bestanden met de OneDrive for Business sync app zodat u er op alle apparaten toegang tot heeft.
  • Veilig bestanden delen met collega's, partners en klanten; bepaal zelf wie wat kan zien of wie wat kan bewerken.
  • Deel documenten, spreadsheets of notities met collega's en bewerk ze samen met Office Online.
  • Abonnementslicentie zijn los of in combinatie met een Office 365 abonnement, per gebruiker per jaar.

Skype voor bedrijven

Microsoft Skype voor bedrijven (voorheen Lync Online) biedt standaard mogelijkheden zoals beschikbaarheid, groeps-chat en audio-en HD-videogesprekken met andere Skype gebruikers/collega's.

  • Beschikbaarheid en groeps-chat.
  • Bestanden versturen in chats.
  • Audio-en HD-videogesprekken met gebruikers van Skype voor bedrijven.
  • Skype-connectiviteit (beschikbaarheid, chat, audio-en HD-videogesprekken) met "gewone" Skype gebruikers.
  • Abonnementslicentie zijn per gebruiker per jaar. Zowel los als in Office 365 verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over de Cloud mogelijkheden en oplossingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.